persoonlijk make-up advies

Leer jezelf op een eenvoudige manier in een ongedwongen sfeer maquilleren.

Schoonheid is persoonlijk, ons advies ook!

Er zijn veel dames, maar ook mannen die zich liever niet tonen zonder make-up. Net daarom hebben wij onze workshopstudio en adviesruimte zo ingericht dat op een discrete manier jouw make-up verzorgd kan worden.
Het is ongelooflijk fijn om mensen zich beter te laten voelen door middel van een beetje make-up. Dit kan om verschillende redenen wenselijk zijn. Is het nu door wenkbrauwen op een natuurlijke manier bij te werken door haaruitval bij ziekte, een litteken (al dan niet in het gelaat) waterproof te camoufleren, een transgender wegwijs te maken in de wondere wereld van make-up of wil je stralen op een feestje? Iedereen is welkom
Het allerbelangrijkste is dat onze klanten tevreden zijn, ongeacht de trends of modekleuren.

In het uitgebreide gamma aan make-upmerken hebben we er heel bewust 2 vooruitstrevende merken uitgekozen. Enerzijds Make Up For Ever, een professionele make-up merk dat alle trends volgt en anderzijds Mii cosmetics, een mineraal make-upmerk waarbij de gezondheid van de huid centraal staat.. We volgen op regelmatige basis workshops en informatiedagen omtrent de lanceringen van make-up producten.

Reserveer jouw persoonlijk make-up advies. Deze tijd sta jij centraal. Leer jezelf stap-voor-stap maquilleren. dek nieuwe kleuren die je laten stralen en laat je onderdompelen in de magische wereld van make-up. (*zie prijslijst voor meer info)