Make-up

Schoonheid is persoonlijk, ons advies ook!

Er zijn veel dames, maar ook mannen die zich liever niet tonen zonder make-up. Net daarom hebben wij onze workshopstudio en adviesruimte zo ingericht dat op een discrete manier jouw make-up verzorgd kan worden.
Het is ongelooflijk fijn om mensen zich beter te laten voelen door middel van een beetje make-up. Dit kan om verschillende redenen wenselijk zijn. Is het nu door wenkbrauwen op een natuurlijke manier bij te werken door haaruitval bij ziekte, een litteken (al dan niet in het gelaat) waterproof te camoufleren, een transgender wegwijs te maken in de wondere wereld van make-up of wil je stralen op een feestje? Iedereen is welkom
Het allerbelangrijkste is dat onze klanten tevreden zijn, ongeacht de trends of modekleuren.
"Make Up For Ever Center"... Een titel waar we heel trots op zijn. We hebben een zeer uitgebreid gamma op voorraad en hebben de nieuwigheden onmiddellijk na lancering in onze winkel.
Aangezien Make Up For Ever een professioneel, vooruitstrevend make-up merk is, blijf ik op regelmatige basis deelnemen aan workshops en informatiedagen omtrent de lanceringen van make-up producten.